Waterkidsclub

Wie wil er nou niet na een week school en huiswerk lekker over de plas knallen? Bij ons kan je in mei, juni en september op de zondag middag komen varen. En je kan het ook nog combineren met hockey, voetbal, tennis of welke andere toffe sport je nog meer doet.

De groep waarmee je vaart heeft minimaal 4 deelnemers. De groepen worden, afhankelijk van de grootte, begeleid door 1 of meerdere instructeurs. En of je nou in Drenthe of Groningen woont, wij zitten bij je in de buurt.

Het Woldmeer is een mooi formaat waar de beginnende en de gevorderde zeiler lekker in het weekend overheen kan razen in de boot of op de plank. Op deze locatie kan jij in de optimist, in de laser pico of op de plank een ontzettend leuke dag op het water hebben, samen met alle andere enthousiaste watersporters.

Wanneer?
Op de zondagmiddag. Voor de zomer starten we op 25 mei, na de zomer op 7 september.

Voorseizoen Naseizoen
26 mei 8 september
2 juni 15 september
9 juni 22 september
16 juni 29 september
23 juni 8 september
30 juni 6 oktober

Hoe laat?
14:00 - 17:00 uur

Kosten
Waterkidsclub 2024 Kosten: € 300,00 (inclusief drinken). Deelname na de zomervakantie (geen volledige beginners) kan ook. Kosten: € 150,00

Wie?
Voor beginnende, gevorderde en vergevorderde kinderen tussen 6 en 17 jaar. In combinatie met een zomervakantieweek, of voldoende ervaring, is deelname naseizoen mogelijk.

Wat dienen de kinderen mee te nemen?
Opzich hebben we alles op de zeilschool wat direct met de zeilsport te maken heeft (surfpak, zwemvest etc). U hoeft dus niet echt iets aan te schaffen. Wel dient u de kinderen de volgende zaken mee te geven:

  • handdoek en zwemkleding
  • extra set droge kleren (optimist)
  • sportbroekje om over een surfpak te dragen (pico)
  • oude sportschoenen die nat mogen worden of waterschoentjes, beslist geen laarzen
  • eventueel een regenpak (optimist)
  • petje (bij veel zon)

Overig

  • Een deelnemer maakt vooraf de voorkeur voor de van het dagdeel bekend waarop hij/zij wordt ingedeeld. Dit dagdeel geldt voor alle 11 weekenden.
  • Indien men onverhoopt niet kan, dan vervalt deze les. Ruilen binnen een weekend kan helaas niet. “Waterkidsclub” is er altijd!
  • Bij niet zeilbaar weer wordt er iets anders georganiseerd.
Inschrijven