Stichting voor de Wind

Stichting Voor de Wind: 
Waar Avontuur en Kansen Samenkomen


Durf je te dromen? Wil je leren zeilen of surfen? Bij Stichting Voor de Wind geven we kinderen uit gezinnen die het niet zo breed hebben een superleuke tijd op het water. Onze missie is simpel: we willen zeil- en surfvakanties geven die niet alleen je zomer opfleuren, maar ook je leven veranderen.

Image

Bij Stichting Voor de Wind gaat het niet alleen om het varen en golven pakken, maar om groeien, jezelf leren kennen en handige dingen leren. We weten dat niet alle kinderen dezelfde kansen krijgen. Daarom willen we je horizon breder maken en je de kans geven om nieuwe dingen te ontdekken. We hebben een programma dat niet alleen leuk is, maar ook leert hoe je goed moet zeilen en surfen, en dat kun je je hele leven gebruiken.

Wat willen we bereiken:

Kansen Creëren: We willen elke deelnemer een zomer vol plezier en avontuur bieden, ongeacht hun achtergrond. Onze vakanties zijn volledig inclusief en toegankelijk voor kinderen uit minima gezinnen.

Vaardigheden Ontwikkelen: We willen dat je niet alleen plezier hebt op het water, maar ook iets nieuws leert. We zijn er trots op dat we je aanmoedigen om nieuwe dingen te proberen en sterker te worden.

Langdurige vriendschap: We geloven in vriendschappen die lang meegaan. Daarom kun je bij ons meerdere jaren terugkomen om nog beter te leren zeilen en surfen, en om nieuwe vrienden te maken.

ImageImage
ImageImage

Samen Sterk:

We kunnen dit niet alleen doen, daarom zijn we dankbaar voor de hulp van de gemeenten en lokale bedrijven die in ons geloven. Ze helpen ons om meer kinderen zoals jij te kunnen laten genieten van onze avonturen. Zo kunnen we samen iets goeds doen en jouw leven beter maken. Of je nu een jongen of meisje bent dat dol is op het water, een ouder die graag wil dat hun kind nieuwe dingen probeert, of iemand die wil helpen, je bent bij onze stichting welkom. Laten we samen het water op gaan, nieuwe dingen ontdekken en vooral veel plezier hebben.

Laten we samen de toekomst van kinderen mooier maken, terwijl we de golven trotseren!

Informatie

  • De eigen bijdrage voor een week is € 25, de rest wordt betaald door de gemeente Groningen, Stichting voor de Wind en haar sponsoren.
  • Het is bedoeld voor kinderen van 7 tot en met 17 jaar die uit minima gezinnen (of iets hoger) komen en die wonen in de gemeente Groningen.
  • De week begint op maandag ochtend en eindigt op vrijdag middag om +/- 17:00
  • Elke dag begin je om 09:30 en ga je zeilen of surfen tot 17:00 met tussendoor een lekkere lunch door ons verzorgd
  • Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen de cursisten. De instructeurs weten ook niet wie er via de stichting zijn aangemeld.
  • Al het materiaal wordt vanuit de zeilschool verzorgd (alleen zwemkleding hoef je mee te nemen).
  • Er zijn plekken beschikbaar zolang de week nog niet is volgeboekt.
Inschrijven