Kielboot

De kielboot staat centraal in ons lesprogramma bij Zeil-Surfschool Meerstad en is de ideale boot voor iedereen die wil leren zeilen. Deze boten zijn niet alleen stabiel en veilig, maar bieden ook voldoende uitdaging voor zeilers op elk niveau. Met hun veelzijdigheid zijn ze perfect voor zowel beginners die de basis willen leren als voor meer ervaren zeilers die hun vaardigheden willen aanscherpen.

Tijdens onze lessen in de kielboot zit je met maximaal drie cursisten in één boot. Deze kleine groepsgrootte zorgt ervoor dat je constant actief betrokken bent bij het zeilen en snel leert. Bovendien heeft elke instructiegroep maximaal twee boten, wat betekent dat je verzekerd bent van voldoende persoonlijke aandacht van onze instructeurs. Deze aanpak zorgt ervoor dat je in een ondersteunende en aandachtige omgeving leert, wat het leerproces ten goede komt.

De kielboot is bij uitstek geschikt voor cursisten die op een rustige en gestructureerde manier willen leren zeilen. Het is een fantastische optie voor zeilers van alle leeftijden, die een ontspannen en toch leerzame ervaring op het water zoeken. Op dit moment richten we ons bij Zeil-Surfschool Meerstad vooral op het geven van kielbootlessen aan volwassenen. Deze lessen zijn afgestemd op volwassen beginners en diegenen die hun zeilvaardigheden verder willen ontwikkelen in een rustige, gecontroleerde omgeving.

Bij ons leer je zeilen in een veilige, plezierige en professionele setting. Of je nu voor het eerst zeilt of je zeilvaardigheden naar een hoger niveau wilt tillen, onze kielbootlessen bieden de perfecte combinatie van praktijk, theorie en plezier op het water.

ImageImage
ImageImage

Windsurfen

Bij Zeilsurfschool Meerstad hechten we veel waarde aan kwaliteit en veiligheid, daarom varen we alleen met het beste en nieuwste materiaal. Bij ons vind je geen oude, met ducktape gerepareerde surfzeilen. Wij zorgen ervoor dat al onze uitrusting van topkwaliteit is, zodat je de beste leerervaring hebt. Voor beginners hebben we speciale trainer zeilen van 3 m² tot 5 m², gemaakt van duurzaam dacron materiaal. Deze zeilen zijn ideaal voor het leren van de basis van het surfen, omdat ze gemakkelijk te hanteren zijn en je helpen om vertrouwen op te bouwen in je surfvaardigheden.

Zodra je de basis van het surfen onder de knie hebt, kun je overstappen op de geavanceerdere monofilm zeilen van het gerenommeerde merk Goya. Deze zeilen bieden een uitstekende prestatie en zijn perfect voor surfers die hun vaardigheden naar een hoger niveau willen tillen.

Ook onze surfboards zijn van het merk Goya, bekend om hun kwaliteit en veelzijdigheid. Deze boards zijn niet alleen fantastisch voor beginners om de basistechnieken op te leren, maar bieden ook genoeg uitdaging en mogelijkheden voor de meer gevorderde surfers. Met deze boards kun je je surfvaardigheden gestaag ontwikkelen, van eenvoudige manoeuvres tot meer geavanceerde technieken.

Onze lessen zijn zorgvuldig opgebouwd. Je begint met het leren van de basisvaardigheden, waarna je zelfstandig leert varen. Als je eenmaal comfortabel bent op het board, nemen we je mee naar verschillende plekken op het meer om de beste windcondities te vinden en te oefenen met spannende moves. De lessen worden gegeven in kleine groepjes van maximaal vijf cursisten, waardoor er voldoende persoonlijke aandacht is voor elke deelnemer. Deze aanpak zorgt ervoor dat iedereen de best mogelijke begeleiding en ondersteuning krijgt.

Bij Zeilsurfschool Meerstad is ons doel om je niet alleen de technieken van het surfen te leren, maar ook om je een passie voor de sport te laten ontwikkelen. Of je nu net begint of je vaardigheden wilt verbeteren, onze school biedt de perfecte omgeving en de beste uitrusting om je surfavontuur te starten of voort te zetten.