Instructeurs

Een van de cruciale elementen die bijdragen aan het succes van Zeilsurfschool Meerstad is ons toegewijde team van medewerkers. Dit team bestaat uit jonge, energieke mensen die zorgvuldig zijn geselecteerd op basis van zowel hun technische bekwaamheid in watersport als hun persoonlijke vaardigheden. Hun passie voor watersport is aanstekelijk, en ze zijn elke week opnieuw gemotiveerd om alle kinderen te verenigen tot één hechte groep.

Elke instructeur bij onze zeilschool is in het bezit van een CWO-instructeurdiploma, wat borg staat voor een hoge standaard in zeil- en surfonderwijs. Onze instructeuropleiding gaat echter verder dan alleen het technische aspect. We besteden ook aandacht aan essentiële vaardigheden zoals basis EHBO, didactische methoden, en het omgaan met kinderen. Dit zorgt ervoor dat onze instructeurs niet alleen deskundig zijn in hun vak, maar ook uitstekend in staat zijn om een veilige en ondersteunende leeromgeving te creëren.

Bovendien stimuleren we onze instructeurs om zich voortdurend te ontwikkelen en hogere kwalificaties te behalen. Dit streven naar voortdurende verbetering wordt ondersteund door de aanwezigheid van coaches tijdens de lesweken. Deze coaches zijn er om onze instructeurs te begeleiden en te helpen bij hun professionele groei.

Bij Zeilsurfschool Meerstad zetten we ons in om van elke sessie, elke les en elke dag een onvergetelijke ervaring te maken. We kijken er naar uit om samen met onze cursisten en hun families weer een fantastische tijd te beleven op het water. Met onze deskundige medewerkers, kwalitatief hoogwaardige instructies en een hartelijke, inclusieve sfeer zijn we klaar om er weer een onvergetelijk seizoen van te maken!

ImageImage

Instructeurs

Image
Eén van de belangrijkste schakels in het succes van de zeilschool is het team van medewerkers. Jonge mensen die geselecteerd worden op watersport technische en persoonlijke kwaliteiten. Naast het overbrengen van hun passie voor de watersport vinden zij het elke week weer een uitdaging om alle kinderen snel tot één grote groep te maken.

Alle instructeurs die lesgeven beschikken over een CWO – instructeurdiploma. Daarnaast voorziet onze instructeuropleiding in zaken als beperkt EHBO, didactiek, en omgaan met kinderen. Instructeurs worden gestimuleerd om door te blijven leren en hogere diploma’s te halen. Er zijn in de lesweken ook altijd coaches aanwezig om dit laatste te ondersteunen.

We gaan er weer een onvergetelijke tijd van maken!