Zeilkamp, surfkamp, jeugdkamp.

Bij Zeilsurfschool Meerstad staat je een onvergetelijk avontuur te wachten. Hier leer je zeilen en surfen op een professionele wijze, gebruikmakend van de nieuwste en modernste materialen. Bij ons is het niet alleen een kwestie van leren; plezier hebben is minstens zo belangrijk. Voel de opwinding als je jouw boot behendig door de golven stuurt of als je met je surfplank over het water scheert. Het is een ervaring vol adrenaline en vreugde, perfect voor iedereen die van actie houdt.

Je zult ook genieten van de zonnige dagen, zwemmend in het meer, en de tijd doorbrengen met (nieuwe) vrienden. Het gaat bij ons om het creëren van blijvende herinneringen, het delen van lachen en het opbouwen van vriendschappen, terwijl je nieuwe vaardigheden leert.

Of je nu een voorkeur hebt voor zeilen of surfen, bij Zeilsurfschool Meerstad kan het allemaal. We hebben een breed scala aan boten en planken, geschikt voor verschillende vaardigheidsniveaus en voorkeuren. Er is altijd wel iets dat perfect aansluit bij jouw stijl en behoeften.

Kortom, bij Zeilsurfschool Meerstad beleef je niet zomaar een vakantie, maar een onvergetelijke en 'vette' ervaring die je voor altijd bijblijft. Het is de perfecte plek voor iedereen die op zoek is naar avontuur, plezier en het leren van nieuwe vaardigheden in een vriendelijke en uitnodigende omgeving.

Inschrijven
ImageImage
ImageImage

De week

Als cursist bij Zeilsurfschool Meerstad begint je avontuur op maandagochtend. Om 10:00 uur word je hartelijk verwelkomd en na een 'officiële' introductie en groepspresentatie, begint het echte werk: de zeil- en surflessen gaan van start.

Elke dag staat in het teken van vroeg opstaan en enthousiasme, want om 10:00 uur moet je klaarstaan voor een dag vol met wind, water en onvervalst plezier. Bij ons is elke dag een nieuw avontuur op het water, waar je nieuwe vaardigheden leert en bestaande skills aanscherpt.

Geen zorgen, we vergeten het eten niet! Tussen de middag wordt er een heerlijke lunch verzorgd. Na deze welverdiende pauze, waarin je ook een korte theorieles krijgt, ga je weer het water op om de opgedane kennis in praktijk te brengen. Om 17:00 uur eindigen de lessen en kun je terugkijken op een fantastische dag vol zeil- of surfplezier.

Donderdag is een speciale dag. Na de lessen trakteren we je op een heerlijke BBQ, de perfecte gelegenheid om te ontspannen en ervaringen uit te wisselen met medecursisten.

Op vrijdag geniet je van nog een dag vol zeil- of surfavonturen. Helaas is dit ook de dag waarop de week ten einde loopt. Maar niet voordat je de kans krijgt om alles wat je geleerd hebt te demonstreren aan je ouders, grootouders, vrienden en vriendinnen. We maken ook stoere foto's, zodat je een blijvende herinnering hebt aan deze fantastische week.

Tenslotte komt het onvermijdelijke afscheid van een onvergetelijke week. Je verlaat de zeilschool misschien met een beetje weemoed, maar ook vol verwachting voor wat volgend jaar te bieden heeft. Bij Zeilsurfschool Meerstad zorgen we ervoor dat je uitkijkt naar elke nieuwe zomer vol avonturen op het water!

Zeilkamp, surfkamp, jeugdkamp.

Image
Bij ons op de zeilschool ga je een gave tijd tegemoet. Je leert op een professionele manier varen met de modernste materialen. Maar minstens zo belangrijk is de fun. Kicken als jij je boot door de golven stuurt of op de plank over de plas vliegt! Genieten in de zon, zwemmend in het meer en lol maken met al je (nieuwe) vrienden.

Of je nou wilt zeilen of surfen, bij ons kan het allemaal! We hebben verschillende typen boten en planken, er is altijd wel iets wat bij jou past.

Elke ochtend om 09:00 sta je klaar om het water op te gaan en veel en veel lol te maken. Tussen de middag lekker lunchen op de zeilschool en na een hele dag varen ga je om 17:00 weer voldaan naar huis toe en kan je niet wachten om weer het water op te gaan.

Kortom "één vette vakantie!!"
Inschrijven

De week

Image
Als cursist word je op maandagochtend verwelkomd om 9 uur. Na de “officiële” groepspresentatie begint het echte werk pas echt, dan starten de zeil en surflessen.

Elke dag sta je vroeg op omdat je om 9 uur klaar moet staan waar je een dag vol wind, water en fun te wachten staat. Natuurlijk gaat er geen dag voorbij zonder eten! Tussen de middag wordt de lunch voor je verzorgd en ga je na een korte theorieles weer lekker het water op. Om 17 uur zijn de lessen afgelopen en kijk je terug op een te gekke dag zeilen of surfen. Op de donderdag zal er na de lessen nog een heerlijke BBQ zijn.

Op vrijdag ga je nog een dag zeilen en dan is helaas de week alweer voorbij. Op deze laatste dag kun je aan je ouders, opa’s en oma’s, vrienden en vriendinnen laten zien wat je deze week geleerd hebt en zullen er stoere foto’s gemaakt worden.

Tenslotte volgt dan het zware afscheid van een te gekke week. Was het maar vast volgend jaar…..!!!